Mācību centrs Liepa - Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā - Pieaugušo neformālā izglītība

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā
Norises vieta(s) vai fakultāte(s):
Ieraksts atjaunots:2016-01-27
Programmas veidsProfesionālā izaugsme un personīgā attīstība (pieaugušo neformālā izglītība)
Izglītības dokuments Apliecība;
Licence / akreditācijaVairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit
 
Ilgums1 diena
Izglītības ieguves formaKlātiene
Mācību valodalatviešu/krievu (LV/RU)
Mācību/studiju maksaPar maksu
 
Programmas aprakstsKursa laikā tiek apskatītas tēmas:
• Vispārīgā daļa:
- pārtikas apriti regulējošie Eiropas Savienības un Latvijas normatīvie akti;
- pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā.
• Pārtikas nekaitīgums un drošība:
- pārtikas izcelsmes slimību statistika Latvijā un ārvalstīs, kā arī pārtikas izcelsmes slimības un profilakses pasākumi;
- pārtikas piesārņojums.
• Personāla higiēnas prasības.
• Pārtikas higiēna:
- labas higiēnas prakses un labas ražošanas prakses pasākumi;
- pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas un paškontroles sistēma un pamatprincipi.
Programmas mājaslapawww.mcliepa.lv/lv/kursi/apmacibas-paaugstinatas-bistamibas-darbiem/veseliba-darba/minimalas-higienas-prasibas
Pieaugušo izglītības iestāde
Maskavas iela 58, Rīga, LV-1003
Tel:67552522; 25446635  Fax:67552531
E-pasts:liepa@mcliepa.lv  www.mcliepa.lv