Restorānu servisa skola - Ēdināšanas pakalpojumi - Prof. tālākizglītība

Ēdināšanas pakalpojumi
Ieraksts atjaunots:2020-06-04
Programmas veidsProfesionālā tālākizglītība - 3.PKL (3.līmeņa profesionālā kvalifikācija) (30T)
Profesionālā kvalifikācijaKonditors (3. PKL) Profesijas standarts
Izglītības dokuments Profesionālās kvalifikācijas apliecība;
Licence / akreditācijaProgramma ir licencēta 05.11.2018., akreditācija līdz 30.03.2022.
Programmas kods30T811021
 
Ilgums1 gads (1788 stundas)
Izglītības ieguves formaKlātiene dienas vakara
Mācību valodalatviešu (LV)
Mācību/studiju maksa1450 EUR (2020./21.)
 
Programmas aprakstsKonditors veic pilna tehnoloģiskā cikla darbu izpildi konditorejas vai ēdināšanas uzņēmumā un organizē savu darbu - sagatavo atbilstošās izejvielas, gatavo un noformē dažādas sarežģītības konditorejas izstrādājumus un desertus, ievērojot receptūru un tehnoloģiskās kartes prasības.

Apgūstamie mācību priekšmeti:

Konditorejas izstrādājumu gatavošanas tehnoloģija;
Restorānu konditorejas pamati;
Konditorejas uzņēmumu iekārtas;
Konditorejas izstrādājumu noformēšana;
Pārtikas produktu zinības;
Konditorejas uzņēmumu darba organizācija;
u.c.

+50% no mācībām - PRAKSE kādā no vadošajiem Latvijas restorāniem ("Le Dome", "Vincents", "Kaļķu vārti", "Bergs", "Neiburgs" u.c.)
Programmas mājaslaparsskola.lv/lv/program-11
Iepriekšējā izglītība, prasībasVidējā izglītība
Aktuālā informācijaUzņemšanas noteikumi un kārtība 2019./2020. gadā: lasīt šeit
Profesionālās izglītības iestāde
Valkas iela 1A, Rīga, LV-1010
Tel:20273333
E-pasts:rss@rsskola.lv  www.rsskola.lv
Aktuālā informācija:Uzņemšanas noteikumi un kārtība 2019./2020. gadā: lasīt šeit