BRUS - Ēdināšanas pakalpojumi - Prof. tālākizglītība

Ēdināšanas pakalpojumi
Ieraksts atjaunots:2015-10-26
Programmas veidsProfesionālā tālākizglītība - 2.PKL (2.līmeņa profesionālā kvalifikācija) (20T)
Profesionālā kvalifikācijaPavārs (2. PKL) Profesijas standarts
Izglītības dokuments Profesionālās kvalifikācijas apliecība;
Licence / akreditācijaVairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit
Programmas kods20T81102
 
Ilgums640 stundas
Izglītības ieguves formaKlātiene
Mācību valodalatviešu/krievu (LV/RU)
Mācību/studiju maksaPar maksu
 
Programmas aprakstsPavārs ir ēdināšanas uzņēmuma darbinieks, kas novērtē pārtikas produktu kvalitāti, veic to pirmapstrādi, prot rīkoties un kopt ēdināšanas uzņēmumu aprīkojumu, ievērojot sanitārijas, higiēnas un darba drošības noteikumus, gatavo un noformē ēdienus un piedevas, zina atskaites un uzskaites pamatus, strādā komandā. Pavārs spēj veikt dažādu ēdienu izstrādājumu kalkulācijas, prot strādāt plānot un organizēt savu darbu un darba vietu, pašizglītoties. Pavārs var strādāt dažādu īpašuma veidu (SIA, IU, VAS, AS, ZS) ēdināšanas uzņēmumos, kā arī strādāt individuālo darbu.
Iepriekšējā izglītība, prasībasPamatizglītība. Var mācīties arī vidusskolēni paralēli mācībām vidusskolā.
Pieaugušo izglītības iestāde
Iepriekšējais nosaukums:AS "Kultūras un izglītības centrs TMC NELLIJA"
Bruņinieku iela 75B, Rīga, LV-1009
Tel:67223055
E-pasts:brus.pi@inbox.lv