Mācību centrs "BUTS" - Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumos - Pieaugušo neformālā izglītība

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumos
Ieraksts atjaunots:2016-01-14
Programmas veidsProfesionālā izaugsme un personīgā attīstība (pieaugušo neformālā izglītība)
Izglītības dokuments Apliecība;
Licence / akreditācijaVairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit
 
Ilgums5 stundas
Izglītības ieguves formaKlātiene; Tālmācība
Mācību valodalatviešu (LV)
Mācību/studiju maksaPar maksu
 
Programmas aprakstsKursa mērķis:
Izglītības procesā sniegt izglītojamam zināšanas par pārtikas apriti reglamentējošiem Eiropas savienības un Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem un to prasībām, pārtikas uzņēmēju pienākumiem un atbildību, pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieniem, vispārīgās un īpašās higiēnas prasībām un pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipiem.

Jūsu ieguvumi:
Pārzināt pārtikas apriti regulējošos normatīvos aktus;
Nodrošināt pārtikas nekaitīgumu, ievērojot higiēnas pasākumus.
Programmas mājaslapawww.buts.lv/izglitibas-programmas-un-seminari/sanitaras-un-higienas-prasibas/item/65
Pieaugušo izglītības iestāde
Lāčplēša iela 125, Rīga, LV-1003
Tel:67221736  Fax:67221744
E-pasts:info@buts.lv  www.buts.lv