Restorānu servisa skola - Ēdināšanas pakalpojumi - Prof. tālākizglītība

Ēdināšanas pakalpojumi
Ieraksts atjaunots:2021-05-17
Programmas veidsProfesionālā tālākizglītība - 3.PKL (3.līmeņa profesionālā kvalifikācija) (30T)
Profesionālā kvalifikācijaPavārs (3. PKL) Profesijas standarts
Izglītības dokuments Profesionālās kvalifikācijas apliecība;
Licence / akreditācijaProgramma ir licencēta 03.10.2018., akreditācija līdz 30.03.2022.
Programmas kods30T811021
 
Ilgums1 gads (1794 stundas)
Izglītības ieguves formaKlātiene
Mācību valodalatviešu (LV)
Mācību/studiju maksa1450 EUR (2021./22.)
 
Programmas aprakstsPavārs gatavo un noformē dažādas sarežģītības ēdienus, ievērojot ēdienu gatavošanas tehnoloģiju, uzņēmuma paškontroles sistēmas prasības un racionālu visu resursu apriti, nodrošina ražošanas tehnoloģiskā aprīkojuma sagatavošanu un lietošanu darbā, izvērtē izejvielu, starpproduktu un gatavo ēdienu kvalitāti. Pavārs strādā uzņēmumos, kas nodarbojas ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu.

Apgūstamie mācību priekšmeti:

Ēdienu gatavošanas tehnoloģija;
Pārtikas produktu zinības;
Uztura fizioloģija, sanitārija un higiēna;
Ēdināšanas uzņēmumu darba organizācija;
Ēdināšanas uzņēmumu iekārtas;
Galda kultūra;
u.c.

+50% no mācībām - PRAKSE kādā no vadošajiem Latvijas restorāniem ("Le Dome", "Vincents", "Kaļķu vārti", "Bergs", "Neiburgs" u.c.)
Programmas mājaslaparsskola.lv/lv/par-skolu-71-9
Iepriekšējā izglītība, prasībasVidējā izglītība
Profesionālās izglītības iestāde
Valkas iela 1A, Rīga, LV-1010
Tel:20273333
E-pasts:rss@rsskola.lv  www.rsskola.lv