Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija - Ēdienu gatavošanas pamatu apguve, izmantojot profesionālās virtuves iekārtas un inventāru - Prof. ievirzes kursi bērniem un jauniešiem

Ēdienu gatavošanas pamatu apguve, izmantojot profesionālās virtuves iekārtas un inventāru
Ieraksts atjaunots:2021-11-15
Programmas veidsProfesionālās ievirzes kursi bērniem un jauniešiem
Izglītības dokuments Apliecība;
Licence / akreditācijaVairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit
 
Ilgums9 akadēmiskās stundas (teorētiskās un praktiskās nodarbības).
Izglītības ieguves formaKlātiene
Mācību valodalatviešu (LV)
Mācību/studiju maksaPar maksu
 
Programmas aprakstsProgrammas mērķauditorija: skolēni vecumā no 10 līdz 14 gadiem.

Interesantā, vienkāršā un kreatīvā veidā skolēniem tiek piedāvāta iespēja apgūt zināšanas, prasmes un iemaņas par ēdienu gatavošanu, pārtikas produktu pirmapstrādi un termisko apstrādi. Teorētiskās zināšanas tiek nostiprinātas praktiskajā darbā, veicot pārtikas produktu pirmapstrādi un gatavojot galvenās ēdienu grupas, pielietojot profesionālās virtuves iekārtas un inventāru. Programma paplašina bērnu nākotnes profesiju redzesloku un rosina interesi par ēdienu gatavošanu un pārtikas parstrādi.
Aktuālā informācijaUzņemšanas noteikumi studiju programmās 2022./2023. gadā: lejupielādēt šeit
Augstskola
Iepriekšējais nosaukums:Rēzeknes Augstskola
Atbrīvošanas aleja 115, Rēzekne, LV-4601
Tel:28325368
E-pasts:rta@rta.lv  www.rta.lv