Restorānu servisa skola - Ēdināšanas pakalpojumi - Prof. tālākizglītība
Ēdināšanas pakalpojumi
Ieraksts atjaunots:2023-05-07
Programmas veids | Profesionālā tālākizglītība - 3.-4. LKI (programma ar kodu 30T) | |
Profesionālā kvalifikācija | Pavārs (4. PKL) Standarts / kvalifikācijas prasības | |
Izglītības dokuments | Profesionālās kvalifikācijas apliecība; | |
Licence / akreditācija | Programma ir licencēta 03.10.2018., akreditācija līdz 16.06.2028. | |
Programmas kods | 30T811021 | |
  | ||
Ilgums | 1 gads (1794 stundas) | |
Izglītības ieguves forma | Klātiene | |
Mācību valoda | latviešu (LV) | |
Mācību/studiju maksa | 1800 EUR (2023.g.) | |
  | ||
Programmas apraksts | Pavārs gatavo un noformē dažādas sarežģītības ēdienus, ievērojot ēdienu gatavošanas tehnoloģiju, uzņēmuma paškontroles sistēmas prasības un racionālu visu resursu apriti, nodrošina ražošanas tehnoloģiskā aprīkojuma sagatavošanu un lietošanu darbā, izvērtē izejvielu, starpproduktu un gatavo ēdienu kvalitāti. Pavārs strādā uzņēmumos, kas nodarbojas ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu. Apgūstamie mācību priekšmeti: Ēdienu gatavošanas tehnoloģija; Pārtikas produktu zinības; Uztura fizioloģija, sanitārija un higiēna; Ēdināšanas uzņēmumu darba organizācija; Ēdināšanas uzņēmumu iekārtas; Galda kultūra; u.c. +50% no mācībām - PRAKSE kādā no vadošajiem Latvijas restorāniem ("Le Dome", "Vincents", "Kaļķu vārti", "Bergs", "Neiburgs" u.c.) |
|
Programmas mājaslapa | rsskola.lv/lv/pavars |
|
Iepriekšējā izglītība, prasības | Vidējā izglītība | |
Pieaugušo izglītības iestāde
Iestādes tips:Profesionālās tālākizglītības centrs
Nosaukums izglītības iestāžu reģistrā:Profesionālās tālākizglītības centrs "Restorānu servisa skola"
Valkas iela 1A, Rīga, LV-1010
Tel:20273333
E-pasts:rss@rsskola.lv www.rsskola.lv