Ēdināšanas pakalpojumi - Prof. tālākizglītība
Ēdināšanas pakalpojumi
Ieraksts atjaunots:2025-07-25
Programmas veids | Profesionālā tālākizglītība - 3. LKI (programma ar kodu 20T) | |
Profesionālā kvalifikācija | ![]() | Pavāra palīgs (3. PKL) Standarts / kvalifikācijas prasības |
Izglītības dokuments | Profesionālās kvalifikācijas apliecība; | |
Licence / akreditācija | ![]() | Vairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit |
Programmas kods | 20T811021 | |
  | ||
Ilgums | 6 mēneši +1 mēn. mācību prakse (640 stundas) | |
Izglītības ieguves forma | ![]() | Klātiene |
Mācību valoda | latviešu/krievu (LV/RU) | |
Mācību/studiju maksa | Par maksu | |
  | ||
Programmas apraksts | Mācību programma: Sabiedrība un cilvēka drošība. Ēdināšanas uzņēmuma darbības pamatprincipi. Lietišķās saskarsmes pamatprincipi. Paškontroles sistēma ēdināšanas uzņēmumā. Ražošanas darba organizācija. Pārtikas produktu un izejvielu pirmapstrāde. Produktu un izstrādājumu uzglabāšana. Ēdienu gatavošanas tehnoloģija. Bāra uzkodu un sagatavju gatavošana. Maizes gatavošanas un cepšanas pamati. |
|
Iepriekšējā izglītība, prasības | Pamatizglītība | |
Pieaugušo izglītības iestāde
Iestādes tips:Profesionālās tālākizglītības centrs
Bruņinieku iela 75B - 25, Rīga, LV-1009
Tel:27700739
E-pasts:cook.pi@inbox.lv www.brus.lv