Profesionālās tālākizglītības centrs "Personāls" - Paškontroles sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipi pārtikas aprites uzņēmumos. Profesionālā higiēna - Pieaugušo neformālā izglītība

Paškontroles sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipi pārtikas aprites uzņēmumos. Profesionālā higiēna
Ieraksts atjaunots:2023-02-20
Programmas veidsPieaugušo neformālā izglītība
Izglītības dokuments Apliecība;
Licence / akreditācijaVairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit
 
Ilgums6 stundas
Izglītības ieguves formaKlātiene
Mācību valodalatviešu (LV)
Mācību/studiju maksaPar maksu
 
Programmas aprakstsProgrammas mērķis:

Izglītības procesa rezultātā nodrošināt zināšanas pārtikas apritē strādājošajiem IV un V kvalifikācijas darbiniekiem par kvalitātes vadību. Apzināt darbību kopumu pārtikas paškontroles sistēmā, kas optimāli novērš pārtikas realizācijas riskus un draudus cilvēku veselībai.
Iepriekšējā izglītība, prasībasPamatizglītība
Pieaugušo izglītības iestāde
Aptiekas iela 17A, Rīga, LV-1005
Tel:67885160; 28389260
E-pasts:info@mcpersonals.lv  www.mcpersonals.lv