HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža - Ēdināšanas pakalpojumi - Prof. tālākizglītība

Ēdināšanas pakalpojumi
Ieraksts atjaunots:2023-06-09
Programmas veidsProfesionālā tālākizglītība - 3. LKI (programma ar kodu 20T)
Profesionālā kvalifikācijaPavāra palīgs (3. PKL) Standarts / kvalifikācijas prasības
Izglītības dokuments Profesionālās kvalifikācijas apliecība;
Licence / akreditācijaVairāk par licencēšanu/akreditāciju lasīt šeit
Programmas kods20T811021
 
Ilgums2 gadi (640 stundas)
Izglītības ieguves formaKlātiene
Mācību valodalatviešu/angļu (LV/EN)
Mācību/studiju maksa1500 EUR gadā / 160 EUR mēnesī. Cenrādi skatīt šeit
(2023./24.)
 
Programmas aprakstsProgrammas mācību priekšmeti

Programmas ietvaros Tu:

iepazīsi jaunākās ēdienu gatavošanas metodes;
apgūsi ēdināšanas uzņēmuma darbības pamatprincipus;
iemācīsies lietot specializētās iekārtas;
iegūsi vispusīgas zināšanas par uztura, higiēnas un pārtikas drošuma jautājumiem.

Mācību process un prakse

Programmas apguve ilgst 2 gadus jeb 4 semestrus, kuru laikā ir paredzētas 640 kontaktstundas. Mācības iekļauj teorētiskas nodarbības un seminārus, kā arī praktiskas nodarbības HOTEL SCHOOL kulinārajā laboratorijā un restorānā. Nodarbības vada 5* viesnīcu restorānu vadītāji un šefpavāri. Tāpat regulāri notiek ārzemju kulinārijas meistaru vieslekcijas.

Programmas ietvaros nodrošina iespēju doties praksē 5* viesnīcu restorāniem pasaules kulinārijas mekā – Romā, Itālijā! Ar Erasmus+ finansiālo atbalstu sedz ceļošanas, izmitināšanas un apdrošināšanas izmaksas.
Programmas mājaslapahotelschool.lv/courses/pavara-paliga-kvalifikacija
Iepriekšējā izglītība, prasībasPamatizglītība. Jāprot valoda, kurā notiek apmācība. HOTEL SCHOOL var organizēt mācību valodas pārbaudījumu klātienē vai ar Skype programmas starpniecību.
Aktuālā informācijaUzņemšanas noteikumi 2023./2024. gadā: lasīt šeit
Koledža
Smilšu iela 3, Rīga, LV-1050
Tel:67213037; 26634824
E-pasts:info@hotelschool.lv  www.hotelschool.lv
Aktuālā informācija:Uzņemšanas noteikumi 2023./2024. gadā: lasīt šeit